alimamad کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 25 امتياز: 0 تشکر کرده: 6 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 22:29:15 موضوع مطلب: عکس : مديري در «قهوه تلخ» بلوتوس
[align=center]
عکس : مديري در «قهوه تلخ» بلوتوس شد
سريال «قهوه تلخ» مهران مديري در حالي براي توزيع در شبكه خانگي ساخته مي***شود كه
مديري در اين سريال نقش تاجري ونيزي با نام «بلوتوس» را بازي مي***كند.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مجموعه جديد مهران مديري قرار كه قرار است
در شبكه نمايش خانگي توزيع شود، از 32 بازيگر اصلي بهره مي***گيرد و در حال حاضر
روزهاي پاياني تصويربرداري را در لوكيشن پاورچين ادامه مي***دهد.
به گزارش فارس، «قهوه تلخ» 32 بازيگر اصلي دارد و داستان آن با بازي سيامك انصاري
در نقش مورخ آغاز ***شد. او در ابتداي داستان كه در دنياي امروز مي***گذرد، يك فنجان
قهوه تلخ مي***خورد و با خوردن آن به تاريخ سفر مي***كند. او در طول زمان به مورخي
تبديل مي***شود كه در مرور خاطرات تاريخي خود، هربار دچار مسائلي مي***شود كه اين مسائل
داستان***هاي سريال را رقم مي***زند.
داستان***هاي مجموعه تلويزيوني «قهوه تلخ» توسط امير مهدي ژوله و خشايار الوند نوشته
شده است و مهران مديري در آن نقش يك تاجر ونيزي را ايفا مي***كند.
PEDAR_e_RAP_E_GHARB کاربر جدید وضعيت: آفلاين 30 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 10:23:25 موضوع مطلب:
سلام من بهنام سکوت یا به قولی (پدر رپ غرب) هستم 0831 / از وقتی رپ باران بوده همایتش کردیم و تبلیغ / سایت خوبیه امیدوارم با گذاشتن پستهای قوی از این بهترهم بشه / رپ خونها باید حمایت کنن کسایی که آهنگهاشون تو این سایت توسط مدیرهای خوب و طرفدار پیشرفت رپ فارس گذاشته میشه / با تشکر از همه خواهش دارم در مورد آهنگهای جدیدم که میاد و قبلی هام که تو این سایت بزرگ هست نظر بدن / همیشه از لحاظ تکست و بیت و میکس و مستر و...
در خدمت عزیزان رپ خون هستم / به امید بهتر شدن اوضاع...
بهنام سکوت : 09354220853
Berta2 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 12 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 14:49:36 موضوع مطلب:
Eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Man Kheyli Vaght Bood Montazere Seryale Jadide Mehran Modiri Bodam Baghe Mozaffar Ro Ham Kheyli Dost Dashtam Inam Ke Shabihe One Az Shoma Ham Tashakkor Mikonam